Economie

130 Pins
 2y
Collection by
five bills are stacked on top of each other in front of a wooden table with flowers
Cea mai mare pensie bazată pe contributivitate, încasată în România, în ianuarie 2022, este în…
Cea mai mare pensie bazată pe contributivitate încasată în România în ianuarie 2022 a fost de 63.455 de lei brut și a fost încasată de un pensionar din Sectorul 1 din București.
an open wallet sitting on top of a table next to a wrench and screwdriver
BNR: Rata anuală a inflaţiei este aşteptată să-şi accentueze semnificativ creşterea şi să urce la…
Rata anuală a inflaţiei este aşteptată să-şi accentueze semnificativ creşterea în trimestrul II 2022 şi să urce la un nivel de două cifre, arată prognozele BNR.
a man in a suit and tie wearing a face mask while sitting at a table
Ministrul Finanțelor: Tot ce este sub 3000 de lei net, este un salariu mic în România
Din punctul meu de vedere, un salariu mic este tot ce înseamnă sub 3.000 de lei net, la momentul în care discutăm acum, a declarat Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, potrivit HotNews.ro. Ministrul Finanțelor a fost întrebat de la ce sumă în jos consideră un salariu ca fiind mic în România.
five different bank notes sitting next to each other on top of a gray countertop
Sindicatele cer interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat: Unele persoane sunt fixate pe…
Sindicatele afiliate Cartel Alfa cer, printr-o scrisoare deschisă adresată Guvernului, interzicerea cumulului pensiei cu salariul şi pentru pentru beneficiarii pensiilor speciale care se pensionează anticipat şi renunţarea la pensionarea la 70 de ani.
Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, vineri, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini (FIC), organizaţie care reuneşte peste 120 dintre cele mai mari companii româneşti cu capital străin. Victoria, Kanye West, Moldova, Republica Moldova, Prin, Tot, Lisa Bonet
Premierul Nicolae Ciucă, întâlnire cu investitorii străini: Este nevoie de educarea și pregătirea…
Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, vineri, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini (FIC), organizaţie care reuneşte peste 120 dintre cele mai mari companii româneşti cu capital străin.
a pink piggy bank sitting on top of some gold coins in front of a white wall
Băncile din România au înregistrat profituri record în anul 2021
În ciuda pandemiei, băncile au înregistrat profituri record, asta deși dobânzile nu au crescut. Câștigul sistemului bancar a ajuns la un vârf istoric de aproximativ 8 miliarde lei anul trecut.
a close up of a person wearing a tie and smiling at the camera with windows in the background
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, ar putea ieși din topul celor mai bogaţi 10 oameni ai lumii,…
Compania care operează rețeaua de socializare Facebook, Meta, a publicat rezultate trimestriale negative care afectează averea fondatorului Mark Zuckerberg.
a man filling up his car with gas
Profit record în 2021 pentru o rețea de benzinării din România: A crescut cu 122% față de anul…
În plină criză pandemică, dar și economică, în care românii au rămas fără loc de muncă, ori au lucrat de acasă, profitul celei mai mari rețele de benzinării din România a crescut cu 122%.
a man in a suit and tie wearing a face mask with microphones around him
Florin Cîțu: Sper să nu crească inflația, lucrurile ar scăpa de sub control și ar însemna o taxă pe…
Preşedintele Senatului, liderul PNL Florin Cîţu, a declarat că este îngrijorat de rata inflaţiei, pentru că o creştere a acesteia ar însemna pentru românii cu venituri mici "o taxă pe sărăcie" şi la o valoare de peste 10% lucrurile "ar scăpa de sub control".
a man in a suit and tie wearing a face mask with microphones around him
VIDEO - Florin Cîțu: „România este victima propriului succes, creșterea economică a fost mai mare…
Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat luni, 31 ianuarie, că nu este un lucru grav faptul că vom pierde două miliarde de euro din PNRR.
Ungaria obligă marile lanţuri de supermarketuri să doneze produsele alimentare cu cel puţin 48 de ore înainte de expirarea termenului de valabilitate, iar măsura va intra în vigoare de la 1 februarie 2022. Working Moms, Sell Your Business, Things To Sell, Opening A Business, To Sell, Business Events, Do Your Best, For Sale
Supermarketurile din Ungaria vor dona alimentele care expiră în 48 de ore, către organizațiile…
Ungaria obligă marile lanţuri de supermarketuri să doneze produsele alimentare cu cel puţin 48 de ore înainte de expirarea termenului de valabilitate, iar măsura va intra în vigoare de la 1 februarie 2022.
a man wearing a face mask while speaking into microphones
Florin Cîțu: 2021 a fost cel mai bun an din istoria României, din punct de vedere economic, îmi…
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat că are un singur regret, că nu a reuşit să ducă la capăt reformele propuse deoarece succesul economic s-ar fi văzut şi în buzunarele românilor.
a group of people sitting around a round table in front of two men and women
Premierul Nicolae Ciucă: Guvernul României va continua să susţină trendul de redresare economică…
Premierul Nicolae Ciucă a dat asigurări că Executivul va continua să susţină trendul ascendent de redresare economică post-pandemie, în cadrul unei discuţii cu reprezentanţii antreprenorilor români.
three stacks of money sitting on top of each other with the words, one peu pas
În 15 ani de când este membră UE, România a primit cu 45 de miliarde de euro mai mult decât a…
România a primit, în cei 15 ani care au trecut de la aderarea la UE, în 2007, cu 44,7 miliarde de euro mai mult decât a contribuit la bugetul Uniunii Europene, relevă datele analizate de Profit.ro.
Noua schemă de compensare a facturilor la energie şi gaze va fi aplicată de la 1 februarie, nu retroactiv, iar coaliţia de la guvernare analizează ce măsuri va lua de la 1 aprilie, a afirmat, marţi, ministrul Energiei, Virgil Popescu. Fashion, Virgil, Thing 1, Men
Ministrul Energiei anunță că noua schemă de compensare a facturilor se va aplica de la 1 februarie,…
Noua schemă de compensare a facturilor la energie şi gaze va fi aplicată de la 1 februarie, nu retroactiv, iar coaliţia de la guvernare analizează ce măsuri va lua de la 1 aprilie, a afirmat, marţi, ministrul Energiei, Virgil Popescu.