Educație

74 Pins
 2y
Collection by
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, printr-un comunicat, că a decis ca marţi, 15 februarie 2022, programul să se modifice în toate şcolile astfel încât, indiferent de disciplina prevăzută în orar, la ora 11:00 şi la ora 14:00, învă�ţătorul sau profesorul să organizeze, la clasa unde este prezent, activităţi de lectură la care să participe toţi preşcolarii şi elevii. Kanye West, Suits, Single Breasted, Jackets, Breast, Gaspard Ulliel, Betty White, Lisa Bonet, Single Breasted Suit Jacket
Program modificat în școli, pe 15 februarie - Anunțul ministrului Educației
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, printr-un comunicat, că a decis ca marţi, 15 februarie 2022, programul să se modifice în toate şcolile astfel încât, indiferent de disciplina prevăzută în orar, la ora 11:00 şi la ora 14:00, învăţătorul sau profesorul să organizeze, la clasa unde este prezent, activităţi de lectură la care să participe toţi preşcolarii şi elevii.
a man in a suit and tie wearing a face mask
Ministrul Educației: Am venit cu propunerea ca anul școlar 2022 - 2023 să înceapă în 5 septembrie…
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că a propus ca anul şcolar 2022-2023 să înceapă în 5 septembrie şi să se încheie în 16 iunie. Vacanţa de iarnă ar putea fi între 22 decembrie şi 8 ianuarie, iar cea de Paşte între 7 şi 18 aprilie.
two men sitting at a table talking to each other in front of bookshelves
VIDEO - Salariu de 1000 de euro pentru un ofițer debutant al Institutului pentru Tehnologii…
Andrei Oprina este directorul Institutului pentru Tehnologii Avansate (ITA) din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI) și a fost invitatul din această săptămână, în podcastul SRI, ”Top (ne)Secret”.
a man wearing a face mask standing at a podium with a microphone in front of him
Ministrul de Interne: Problema deficitului de personal nu trebuie să aibă impact negativ asupra…
Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă, joi, că demersul de reconstrucţie instituţională a Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, pornit anul trecut de noua echipă managerială, este de neoprit. ”În anul 2021 au fost luate câteva decizii cu mult curaj, care sunt necesare atât pentru restabilirea încrederii la nivelul percepţiei publice, cât şi pentru repunerea Academiei de Poliţie pe calea onorabilităţii”, a transmis ministrul.
a man in a suit and tie standing at a podium with microphones behind him
Ministrul Educației anunţă că va fi prelungit cu o săptămână termenul de depunere a dosarelor…
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că termenul de depunere a dosarelor pentru obţinerea burselor şcolare se prelungeşte cu o săptămână. Această prelungire se datorează problemelor care au apărut la componenţa dosarului.
a group of people standing in front of a blue and yellow model of a space shuttle
Universitatea Ovidius din Constanţa va pregăti viitoare cadre SRI: Condițiile de înscriere și…
În anul universitar 2022-2023, la propunerea Serviciului Român de Informaţii (SRI), vor fi disponibile patru locuri la studii de licenţă, prin Facultatea de Matematică şi Informatică.
După mai multe intervenţii ratate ale Poliţiei Române în care au fost implicaţi mai ales agenţi tineri care s-au dovedit nepregătiţi în faţa infractorilor, Ministerul de Interne a decis să schimbe radical modalitatea de recrutare a candidaţilor în şcolile de subofiţeri.
Reguli noi pentru admiterea la școlile de Poliție, începând de anul acesta - Cum va fi realizată…
După mai multe intervenţii ratate ale Poliţiei Române în care au fost implicaţi mai ales agenţi tineri care s-au dovedit nepregătiţi în faţa infractorilor, Ministerul de Interne a decis să schimbe radical modalitatea de recrutare a candidaţilor în şcolile de subofiţeri.
a man in a suit and tie wearing a face mask with microphones around him
Ministrul Muncii, despre greva profesorilor: Venim totuşi după doi ani de îngheţări în sistemul de…
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a afirmat miercuri că profesorii au dreptate să fie nemulţumiţi şi Comitetul interministerial, care urmează să fie constituit, va căuta soluţii să rezolve această problemă, menţionând că PSD este deschis de dialog.
the poster for giddul candidatuu is shown in black and white
DOCUMENT: SRI lansează Ghidul Candidatului perfect - Este nevoie de ofiţeri operativi, ofiţeri…
Serviciul Român de Informaţii (SRI) a anunţat luni că face angajări şi a publicat Ghidul Candidatului, un document în care sunt detaliate posturile scoase la concurs şi condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească.
a soldier standing in front of a helicopter
MApN recrutează parașutiști-comando pentru Batalionului 53 din Bacău
Ministerul Apărării Naționale recrutează parașutiști-comando pentru Batalionul 53 din Bacău. Reprezentanții Armatei au anunțat că vor organiza o selecție și o evaluare a viitorilor parașutiști.
there is a white board on the wall next to two chairs and a bag in front of it
Sindicaliștii din Învăţământ anunță că declanșează greva de avertisment: Miercuri, prima zi de…
Salariaţii din învăţământ, membri de sindicat, vor intra în grevă de avertisment miercuri, 19 ianuarie 2022, potrivit unui comunicat al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ şi Federaţiei Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret".
a man wearing a black face mask sitting at a table with microphones in front of him
Noua lege a Educației, anunțată de ministrul Cîmpeanu: Bani pentru prevenirea abandonului școlar,…
Sorin Cîmpeanu a anunţat la Digi24 că România va avea o nouă Lege a Educaţiei începând cu anul acesta. Printre componente se numără bani pentru prevenirea abandonului şcolar, burse pentru elevi, atribuite după criterii care să nu se mai schimbe de la an la an, transport gratuit şi educaţie pentru mediu.
a person sitting at a desk in front of a computer with a woman on the screen
Ministrul Educației: Școlile din localitățile care au o incidență de peste 3 la mie și o rată de…
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni, 10 ianuarie, că grădinițele și școlile care au sub 60% dintre angajaţi vaccinaţi împotriva coronavirusului vor intra în online dacă rata de infectare din localitățile în care sunt depășește 3 cazuri la mia de locuitori.
a man wearing a black face mask sitting at a table with microphones in front of him
Ministrul Educației: Un sfert dintre elevii din România vor primi în continuare bursă de merit,…
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că un sfert dintre elevii din România vor primi în continuare bursă de merit în baza noii reguli de modificare a pragului mediei pentru acordarea burselor de la 8,50 la 9,50. Reacția ministrului vine în urma acuzațiilor făcute de elevi legate de faptul că a tăiat bursele de merit pentru sute de mii de copii în urma modificării criteriilor de acordare a burselor.
a man wearing a face mask while sitting at a table with papers in front of him
Ministrul Educației: Bugetul burselor elevilor in anul 2022 este de patru ori mai mare decât…
Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a făcut o serie de precizări pentru a clarifica acuzaţiile asociaţiilor de elevi care au susţinut că a fost modificat pragul pentru bursa de merit şi au vorbit despre „masacrul burselor şcolare”, ameninţând cu proteste.