Instagram

My Instagram photos
86 Pinler24 Takipçiler
Questo è perfetto (says #vespa ) Of course (says #landrover ) when you are with me ;p #italian & #british  #doyouvespa #vespaGTS #vespagts300 #vespaclub #defender90 #rough #landroverdefender #defender

Questo è perfetto (says #vespa ) Of course (says #landrover ) when you are with me ;p #italian & #british #doyouvespa #vespaGTS #vespagts300 #vespaclub #defender90 #rough #landroverdefender #defender

VWD-2016  st. Tropez France

VWD-2016 st. Tropez France

#istanbul gibisi yoook

#istanbul gibisi yoook

#Prizren multi ethnic multi cultural multi religious #kosova #kosovo #ig_kosova

#Prizren multi ethnic multi cultural multi religious #kosova #kosovo #ig_kosova

Lumturinë e ke këtu dhe tani! Përse të presësh të nesërmen? Jetoje të tashmen në çdo çast. Vise të mrekullueshme presin ti zbulosh - një liri që vetëm jeta mund ta falë. J. Donald Walters #prizren #kosova #theprizren #kosovo #ig_kosova

Lumturinë e ke këtu dhe tani! Përse të presësh të nesërmen? Jetoje të tashmen në çdo çast. Vise të mrekullueshme presin ti zbulosh - një liri që vetëm jeta mund ta falë. J. Donald Walters #prizren #kosova #theprizren #kosovo #ig_kosova

I miss you Milan

I miss you Milan

Defender 90 Rough #landrover #aboveandbeyond #landroverdefender #defender90 #defender

Defender 90 Rough #landrover #aboveandbeyond #landroverdefender #defender90 #defender

Art is not what you see but what you make others see. -ED

Art is not what you see but what you make others see. -ED

Sot... Mu kujtuan fjalët e prindërve të saj kur e përshkruajn përjetimin gjatë lindjes saj koha ka qen njejt si tash bor acar edhe pse ke lindur në kohë të ftohtë ti je për ne gjithmonë e ngrohtë plotë dashuri. Urime ditëlindjen zemër.  Të don Nexhati Rida & unë

Sot... Mu kujtuan fjalët e prindërve të saj kur e përshkruajn përjetimin gjatë lindjes saj koha ka qen njejt si tash bor acar edhe pse ke lindur në kohë të ftohtë ti je për ne gjithmonë e ngrohtë plotë dashuri. Urime ditëlindjen zemër. Të don Nexhati Rida & unë

My lovely city

My lovely city

Pinterest
Ara