More ideas from
offcon-at-kearney-office-design-3

OFFCON has created a new office design for global management consulting firm A. Kearney located in Moscow, Russia. The project started with the selection of premises for AT Kearney office,…

In the employee break room of this modern office, the area is split up into two sections, the first being the kitchen and dining area. Diagonal lines that outline the wood have been used to clearly define the area, while the wood slats and wood wall create a contrast to the black and yellow kitchen.

In the employee break room of this modern office, the area is split up into two sections, the first being the kitchen and dining area. Diagonal lines that outline the wood have been used to clearly define the area, while the wood slats and wood wall creat

Loading that magazine is a pain! Get your Magazine speedloader today! http://www.amazon.com/shops/raeind

Interesting variation of the looks beautiful, but I'm not really into the extended beaver tail.