Loft

Old Caviar Warehouse Converted into a Sensational NYC Loft

Architecture - Loft - Old Caviar Warehouse Converted into a Sensational NYC Loft - Garden space dropped down into the living Space.

Promenade Apartment in Turin by SCEG ARCHITECTS | Yellowtrace

Promenade Apartment in Turin by SCEG ARCHITECTS.

Designed by SCEG ARCHITECTS, vibrant colours serve to delineate spaces in this Turin apartment by giving each room their own individual character.

Brighton House | Techne

beautiful masculine bathroom of wall to ceiling hunter green tiles, concrete countertop, marble hexagon floor tiles, gold fixtures.

http://www.westernhomejournal.com/wp-content/uploads/2016/01/steel-17.jpg

Can you say: "Essential Tension" ! I'll bet you can - strung like the E string -- SWEET !

間接照明                                                                                                                                                                                 もっと見る

Lamps : Simple Lighting Bedroom Wooden Platform Bed With Lights Led Headboard Cool Headboard Ideas with Lights Led Lights‚ Brown Scheme Bedroom‚ Ceiling Curtain plus Lampss

pisos modernos originales

The mirror background greatly contrasts the rest of the room. The rest of the room is mostly solid colors where as the mirror background is striped black and white. It also contrasts the brighter yellow door.

Made out of beautiful oak, with burnished brass details & a little green marble, this modern minimal #kitchen #design is actually part of the…

Made out of beautiful oak, with burnished brass details & a little green marble, this modern minimal kitchen design is actually part of the showroom of Danish Flooring Firm, Dinesens … the kitchen was

Literally everyone is reblogging this and there’s... - fadedmapdots

Architect: WA Design Inc Location: Tahoe Donner, California, USA

Tahoe Ridge House / WA Design Inc

Image 10 of 24 from gallery of Tahoe Ridge House / WA Design Inc. Courtesy of wa design inc

Cozinha de estar: aberta, ela se confunde com o deck e a sala. Integrados, os ambientes viram uma área social única, imersa na paisagem. O vão grande, de 6 m, pediu estrutura de vigas vagão, amparadas por tirantes de aço.

Chalé localizado a 1850 m de altura é compartilhado por duas famílias

Cozinha de estar: aberta, ela se confunde com o deck e a sala. Integrados, os ambientes viram uma área social única, imersa na paisagem. O vão grande, de 6 m, pediu estrutura de vigas vagão, amparadas por tirantes de aço.

Pinterest
Search