#Evereden Search // Didier Faustino | Stairway to Heaven | 2002

This fits to my house just perfect, observatory at the last deck. I wonder if the self sustaining look can carry the stress?Didier Faustino - Stairway to Heaven, 2002

Sharifiha House / Next Office

Designed by Tehran studio Next Office, Sharifi-ha House in Iran. Rotating rooms give this Iranian house a shape-shifting facade.

Yaklaşık 40 metre karelik bir alanı kullanışlı göstermek çok zor bir iş gerçektende fakat Specht Harpman mimarlık şirketi bunu başarmış ve bu mikro daireyi oldukça modern bir yapıya kavuşturmuş. &#…

Project: Manhattan Micro Loft Architect: Specht Harpman Architects 425 square foot New York Apartment/Loft that demonstrates and efficient use of space. The project embodies the concept of "living platforms" to divide the small space.

Yaklaşık 40 metre karelik bir alanı kullanışlı göstermek çok zor bir iş gerçektende fakat Specht Harpman mimarlık şirketi bunu başarmış ve bu mikro daireyi oldukça modern bir yapıya kavuşturmuş. &#…

Project: Manhattan Micro Loft Architect: Specht Harpman Architects 425 square foot New York Apartment/Loft that demonstrates and efficient use of space. The project embodies the concept of "living platforms" to divide the small space.

Görünce Kendi Odanızdan Soğumanıza Sebep Olacak 30 Muhteşem Oda Tasarımı

Greenwich Village Rooftop Office by BW Architects: New York-based architectural firm BW Architects has redesigned this Greenwich Village townhouse to incorporate a stylish and modern rooftop office.

The unique new atrium on this office development provides a physical link between an old building, built in 1904 as Marks and Spencer’s HQ, and its 1936 addition. With glass walls on each level set at different planes, every step taken through the building promises a completely different aspect. A truly dynamic space. #architecture #england #glazing #rural #extension #cantifix

The unique new atrium on this office development provides a physical link between an old building, built in 1904 as Marks and Spencer’s HQ, and its 1936 addition. With glass walls on each level set at different planes, every step taken through the building promises a completely different aspect. A truly dynamic space. #architecture #england #glazing #rural #extension #cantifix

Pinterest
Search