A  series of cantilevers allow slices of light and air in along the edges, while folding wall-to-floor planes flip up for larger expanses and tuck back in to create nooks

A series of cantilevers allow slices of light and air in along the edges, while folding wall-to-floor planes flip up for larger expanses and tuck back in to create nooks LIGHTS

ArchDaily od ArchDaily Gallery of House by a River / Architecture BRIO - 5  The Riparian House,© Ariel Huber / EDIT images

ArchDaily od ArchDaily Gallery of House by a River / Architecture BRIO - 5 The Riparian House,© Ariel Huber / EDIT images

Kew House | Piercy & Co | Kew House was an experimental build, driven by the architect’s and client’s shared interest in a ‘kit-of-parts’ approach and the self-build possibilities emerging from digital fabrication.

Kew House was an experimental build, driven by the architect’s and client’s shared interest in a ‘kit-of-parts’ approach and the self-build possibilities emerging from digital fabrication.

Pinterest
Search