Gallery of KAIROS / João Quintela + Tim Simon - 9

Gallery of KAIROS / João Quintela + Tim Simon - 9

KAIROS / João Quintela + Tim Simon Attention to detail I guess the idea was that the stair can be a part of building skin. For that, the architect made new type of stair. Actually the stair does not exist itself.

window box, charleston, south carolina | architectural details + container gardening                                                                                                                                                                                 More

Cottage Days and Journeys: Photo of the Week - Rustic House with Red Window Box and Shutters

Architecture studio APA has renovated a Victorian townhouse in London's Canonbury neighbourhood, creating a bright and open interior intended to recreate the spaciousness of a converted warehouse.

APA creates warehouse-inspired interior for London townhouse

Steel Stud Parapet “Old Timer.”—Wood blocking and a cant anchored to the structural deck restrain membrane shrinkage at parapet. Notice the continuity of the control layers.

Detail- Steel Stud Parapet “Old Timer.”—Wood blocking and a cant anchored to the structural deck restrain membrane shrinkage at parapet. Notice the continuity of the control layers.

Gallery of Estrade Residence / MU Architecture - 13

Gallery of Estrade Residence / MU Architecture - 13

Image 13 of 29 from gallery of Estrade Residence / MU Architecture. Photograph by Ulysse Lemerise Bouchard (YUL Photo)

Pinterest
Search