Pinterest • Dünyanın fikir kataloğu

Jang Keun Suk ~~ Seo Joon (Love Rain)

34
9

JKS-wilove on

jang geun suk | Tumblr

30
15

Jang Geun Suk so cute i love him so much

21
9

美咲♡レディ on

jang geun suk

68
40

Jang Keun Suk ♥ Asia's Prince ♥ You're Beautiful ♥ Marry Me Mary ♥ Beethoven Virus

19
8

Korean Actor, Singer, Idol, Hallyu Star Jang Geun Seok.

24
16

Jang Geun Suk, Jang Geun Seok, Jang Keun Suk

17
7