steven holl -planar house - Αναζήτηση Google                                                                                                                                                      More

steven holl -planar house - Αναζήτηση Google More

(the window and skylight are fab, the strand board floor less so, but that is what beautiful rugs are for) T Space, NY - Steven Holl Architects. Photo © Susan Wides

T Space / Steven Holl Architects

(the window and skylight are fab, the strand board floor less so, but that is what beautiful rugs are for) T Space, NY - Steven Holl Architects. Photo © Susan Wides

http://www.architecture-buildings.com/images/2011/04/arizona-house-concrete-wall-facade.jpg

Planar House / Steven Holl Architects

http://www.architecture-buildings.com/images/2011/04/arizona-house-concrete-wall-facade.jpg

Steven Holl; Museum of Contemporary Art Kiasma, Helsinki, 1998

Steven Holl; Museum of Contemporary Art Kiasma, Helsinki, 1998

Light comes from skylights, cut to achieve 25 foot candles of natural light on the walls, eliminate the need for electricity.

T Space / Steven Holl Architects

Light comes from skylights, cut to achieve 25 foot candles of natural light on the walls, eliminate the need for electricity.

Pratt architecture school. Steven holl. Glass facade. Fragmented pattern. Infill.

Pratt architecture school. Steven holl. Glass facade. Fragmented pattern. Infill.

Nelson Atkins Museum, Steven Holl, Kansas City, Kansas by marcteer, via Flickr

Nelson Atkins Museum, Steven Holl, Kansas City, Kansas by marcteer, via Flickr

... to anounce that we are getting together with a band of architecture blogs to put on what promises to be an amazing event at the Storefront for Art and ...

POSTOPOLIS - FRIDAY JUNE 1st

... to anounce that we are getting together with a band of architecture blogs to put on what promises to be an amazing event at the Storefront for Art and ...

Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

Windows on the floor. I'm actually obsessed with this. [[ T space.(House) Steven Holl. Dutchess County, NY. 2010]]

Windows on the floor. I'm actually obsessed with this. [[ T space.(House) Steven Holl. Dutchess County, NY. 2010]]

Pinterest
Ara