Eylül Yılmaz

Eylül Yılmaz

49 followers
·
160 followers
Turkey  ·  Architect
Eylül Yılmaz
More ideas from Eylül
Image result for mcm seoul neri hu

Image result for mcm seoul neri hu

Westin Qingdao Hotel

Stop at The Westin Qingdao to discover the wonders of Qingdao. The property features a wide range of facilities to make your stay a pleasant experience. Service-minded staff will welcome and guide you at the The Westin Qingdao. Each guestroom is eleg

The project was initiated in a great era of urbanization in China. The city of Zhengzhou, a Chinese major mainland city is in the center of the national move...

The project was initiated in a great era of urbanization in China. The city of Zhengzhou, a Chinese major mainland city is in the center of the national move.

A glass-and-steel canopy by Preston Scott Cohen covers an alley between the Goldman Sachs headquarters by Pei Cobb Freed and the Conrad New York, a collaborative design effort.

A glass-and-steel canopy by Preston Scott Cohen covers an alley between the Goldman Sachs headquarters by Pei Cobb Freed and the Conrad New York, a collaborative design effort. Battery Park City, NEW YORK CITY

Mall Facade, Canopy Design, Porte Cochere, Hotel Architecture, Entrance Design, Drop Zone, Hotel Canopy, Landscape Architects, East Hanover, Slab Doors, Decks

<p>In order to improve both the form and function of this building, the design focused on the following areas: traffic flow, main drop-off area, atrium and skylight, main entrance lobby, event hall and façade design. One of the advantages of the site was its relatively long frontage of 150 meters, however, the building volume spread across it lacked continuity. One of the priorities was therefore to create a unity between the existing parts of the building, including the vari...

<p>In order to improve both the form and function of this building, the design focused on the following areas: traffic flow, main drop-off area, atrium and skylight, main entrance lobby, event hall and façade design. One of the advantages of the site was its relatively long frontage of 150 meters, however, the building volume spread across it lacked continuity. One of the priorities was therefore to create a unity between the existing parts of the building, including the vari...