Fatih Gülel
More ideas from Fatih
546814.jpg 600×407 pixel

Descubrimos la Plaza de Dalí de Madrid - The ratio of growies to concrete pavement here is about . A ratio of would be make this project a little more like an outdoor living room and less like an outdoor bathroom.

https://www.facebook.com/LandscapeArchitectsPage/photos/a.414474606982.203397.401951976982/10153168869436983/?type=1

Fantasia Mixed-use Landscape Located in Chengdu, a central city of Midwest China, this landscape project drew its inspiration from the relaxed outdoor lifestyle of Chengdu local culture. The design gives contemporary expression of spaces for traditional

Angled stone surfaces create zigzags across the facade of this hospital building in Copenhagen by Danish firm 3XN

Or facade for anything near the station Angled stone surfaces create zigzags across the facade of this hospital building in Copenhagen by Danish firm

NORD Wins Competition to Design Marine Education Center in Malmö,Main entrance. Image © NORD Architects

First Prize, Marine Education Centre, Built by NORD Architects in Malmö, Sweden with date Images by NORD Architects. NORD Architects has released designs for a new Marine Education Centre in Malmö, Sweden. The Copenhagen-based practic.