Gökçe Çırak

Gökçe Çırak

Gökçe Çırak
Gökçe adlı kullanıcıdan daha fazla fikir
The expansion of Hayes Primary School in Croydon has transformed the whole structure of the school and its learning environments. The expansion has enabled the number of pupils to be increased from 315 to 420. A new aluminium screen was constructed to the front and side elevations. The screen’s purpose is to reflect the canopies of the mature trees surrounding the site and, in turn, reduce the apparent visual mass of the building.

The expansion of Hayes Primary School in Croydon has transformed the whole structure of the school and its learning environments. The expansion has enabled the number of pupils to be increased from 315 to 420. A new aluminium screen was constructed to the front and side elevations. The screen’s purpose is to reflect the canopies of the mature trees surrounding the site and, in turn, reduce the apparent visual mass of the building.

Nieuwbouw schuurwoning | Boerakker

Nieuwbouw schuurwoning | Boerakker

Ruin reborn

Ruin reborn

subline

subline

Half glazen gevel, makelijker voor bergzolder

Half glazen gevel, makelijker voor bergzolder

Villa prefabbricata a Milano Who Else Wants Simple Step-By-Step Plans To Design And Build A Container Home From Scratch? http://build-acontainerhome.blogspot.com?prod=h3eVgY5T

Villa prefabbricata a Milano Who Else Wants Simple Step-By-Step Plans To Design And Build A Container Home From Scratch? http://build-acontainerhome.blogspot.com?prod=h3eVgY5T

Immersive Inspiration | by M Moser Associates | Interior Design Architecture

Immersive Inspiration | by M Moser Associates | Interior Design Architecture

Lobby design | Shopping mall | Pinterest

Lobby design | Shopping mall | Pinterest

【新提醒】贵阳中渝地产销售中心 - 商业空间 - 马蹄网|MT-BBS

【新提醒】贵阳中渝地产销售中心 - 商业空间 - 马蹄网|MT-BBS

Virgin Australia's Melbourne lounge

Virgin Australia's Melbourne lounge