Hakan ALTIPARMAK

Hakan ALTIPARMAK

Hakan ALTIPARMAK
Hakan adlı kullanıcıdan daha fazla fikir
the proposed 'library' is constructed using a mix of monochromatic polycarbonate and glazed panels, with a dominantly white marble interior.

the proposed 'library' is constructed using a mix of monochromatic polycarbonate and glazed panels, with a dominantly white marble interior.

Somos Fos - a vibrant installation designed for a vegan restaurant in Madrid.

Somos Fos - a vibrant installation designed for a vegan restaurant in Madrid.

Church of San Giovanni Battista

Church of San Giovanni Battista

“Uwe Schröder - Gallery and studio, Bonn 2015. The creation of both a place and object for art; the art space as a town square, the gallery as an apartment. Photos © Stefan Müller. ”

“Uwe Schröder - Gallery and studio, Bonn 2015. The creation of both a place and object for art; the art space as a town square, the gallery as an apartment. Photos © Stefan Müller. ”

Cuando el paisaje se vuelve parte del equipamiento.. una idea buenísima

Cuando el paisaje se vuelve parte del equipamiento.. una idea buenísima

Premio Lissone Street Furniture 3 classificato grabground Elisa Delli Zotti  Michele Daneluzzo

Premio Lissone Street Furniture 3 classificato grabground Elisa Delli Zotti Michele Daneluzzo

Koum Kapi Competition: 2nd Prize object-e / Dimitris Gourdoukis & Katerina Tryfonidou with Nefeli Charchari, Christos Gourdoukis, Eleanna Panagoulia, Garyfallos Papadopoulos_ renderings

Koum Kapi Competition: 2nd Prize object-e / Dimitris Gourdoukis & Katerina Tryfonidou with Nefeli Charchari, Christos Gourdoukis, Eleanna Panagoulia, Garyfallos Papadopoulos_ renderings

Koum Kapi Competition: 2nd Prize object-e / Dimitris Gourdoukis & Katerina Tryfonidou with Nefeli Charchari, Christos Gourdoukis, Eleanna Panagoulia, Garyfallos Papadopoulos_ renderings

Koum Kapi Competition: 2nd Prize object-e / Dimitris Gourdoukis & Katerina Tryfonidou with Nefeli Charchari, Christos Gourdoukis, Eleanna Panagoulia, Garyfallos Papadopoulos_ renderings

Luxembourg bar renovation mimics Japanese origami for a low footprint | Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

Luxembourg bar renovation mimics Japanese origami for a low footprint | Inhabitat - Green Design, Innovation, Architecture, Green Building

#Archilovers_shadows

#Archilovers_shadows