Имитација антички Патина бакра. Бронзана боја.

Декупаж

Имитација антички Патина бакра. Бронзана боја.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9a/a0/ff/9aa0ff5e13051170426a8d101ffe920b.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9a/a0/ff/9aa0ff5e13051170426a8d101ffe920b.jpg

Craft House, Craft Projects, Spray Painting, Dubai, Decoupage, Plaster, Moldings, My House, Wood

Pinterest
Search