Formal Dress

I need this dress stat! Haha absolutely love this style! If anyone knows the lady in this photo or dress designer please comment below!

[ NIQAB PRINCESS ] Color: Forest Green . Bismillah. Koleksi terbaru dari #USHHNA dah pun release. Namanya #NiqabPrincess sebab rasa macam ala-ala pwincess gitu bila pakai sebab ada layer kat belakang yang flowy yang tak panjang sangat but tak pendek juga. Just nice! And labuh enough di depan to cover your chest sisters! . Design special kat bukaan mata so tak perlu nak tarik-tarik niqab ke bawah lagi. Sesuai untuk mereka yang berkaca mata juga. Siap ada our signature na'al metal label, very…

[ NIQAB PRINCESS ] Color: Forest Green . Bismillah. Koleksi terbaru dari #USHHNA dah pun release. Namanya #NiqabPrincess sebab rasa macam ala-ala pwincess gitu bila pakai sebab ada layer kat belakang yang flowy yang tak panjang sangat but tak pendek juga. Just nice! And labuh enough di depan to cover your chest sisters! . Design special kat bukaan mata so tak perlu nak tarik-tarik niqab ke bawah lagi. Sesuai untuk mereka yang berkaca mata juga. Siap ada our signature na'al metal label, very…

Pinterest
Search