Saliha Köse

4 followers
·
16 following
Saliha Köse
More ideas from Saliha
Detail of the two-layer panel system used on the Stanford University Hoover Parking Structure

In Zahner began working on a third project with WRNS Studio, a parking structure for Stanford University in California: its Hoover Garage Structure.

Parking in Soissons

Parking in Soissons

Gallery of Delancey and Essex Parking Garage / Michielli + Wyetzner Architects - 14

Images by Paul Warchol, Frank Michielli. This project for the NYC Department of Design and Construction and NYC Department of Transportation completely rehabilitates the five-story,.

Angled stone surfaces create zigzags across the facade of this hospital building in Copenhagen by Danish firm 3XN

Angled stone surfaces create zigzags across the facade of this hospital building in Copenhagen by Danish firm 3XN