Taylan özgür
Taylan adlı kullanıcıdan daha fazla fikir
In this movie theater, metal pipes are bent into a V shape with lights at each end, to create a spotlight effect on the walls.

In this movie theater, metal pipes are bent into a V shape with lights at each end, to create a spotlight effect on the walls.

Best BATHROOM INTERIOR Design for inspiration | Лучшие ИНТЕРЬЕРЫ ВАННЫХ комнат для вдохновения  ▪   ideas organization of large and small bathrooms, showers, toilets, decor, design, details, luxury ▪ большие и маленькие ванные комнаты, душевые, туалеты, идеи организации, детали оформления, декор, дизайн   ▪ www.23foryou.com

Best BATHROOM INTERIOR Design for inspiration | Лучшие ИНТЕРЬЕРЫ ВАННЫХ комнат для вдохновения ▪ ideas organization of large and small bathrooms, showers, toilets, decor, design, details, luxury ▪ большие и маленькие ванные комнаты, душевые, туалеты, идеи организации, детали оформления, декор, дизайн ▪ www.23foryou.com

Revista Conceito AV (@conceitoav) no Instagram: “ Lavabo ”

Revista Conceito AV (@conceitoav) no Instagram: “ Lavabo ”

LOS BAñOS DE CASA DECOR 2016 - Blogs de Línea 3 Cocinas, Diseño de cocinas , reforma de cocinas , decoración de cocinas

LOS BAñOS DE CASA DECOR 2016 - Blogs de Línea 3 Cocinas, Diseño de cocinas , reforma de cocinas , decoración de cocinas

iheartnaptime.net - Creativo colgador DIY

iheartnaptime.net - Creativo colgador DIY

old-new tension. João Luís Carrilho da Graça - Archaeological museum at the Castle of São Jorge, Lisbon 2010. Via, photos (C) Fernando Guerra.

old-new tension. João Luís Carrilho da Graça - Archaeological museum at the Castle of São Jorge, Lisbon 2010. Via, photos (C) Fernando Guerra.

Illuminated live walls behind offset mirrors create a natural warmth with visual impact

Illuminated live walls behind offset mirrors create a natural warmth with visual impact

56 Walker Street, NYC by Carlyle Design.

56 Walker Street, NYC by Carlyle Design.

Das Stue Hotel Interior by Patricia Urquiola and LVG Arquitectura

Das Stue Hotel Interior by Patricia Urquiola and LVG Arquitectura

_DSC0727

_DSC0727